headerfotos

100 jaar Rosehaghe, Eerste informatie - 1 jaar feest!

Dinsdag 29 mei 2018, 12:44

Vanaf 6 augustus 2018 bestaat onze wijk 100 jaar!

Dat gaan we vieren door 1 jaar lang allerlei activiteiten de revue te laten passeren. Deze activiteiten worden georganiseerd door onze buurtgenoten zelf!

Tijdens een eerste bijeenkomst zijn de activiteiten die nu in de tijdlijn staan bedacht. De bedenkers van de activiteiten gaan aan de slag, maar zoeken nog mensen die hen willen helpen.

Heeft u zin om bij te dragen, op welke manier dan ook? U kunt u zich aanmelden door dit formulier in te vullen en in de brievenbus van het Zaeltje te doen. U kunt er op aangeven waar u voorkeur voor heeft. Wij proberen iedereen te koppelen aan een taak of activiteit naar keuze.

Bij vragen kunt u mailen met info@hetzaeltje.nl o.v.v. 100 jaar Rosehaghe.

De grootste festiviteiten op een rij!

Burendag
Hiervoor wordt de Merkmanstraat afgezet. Die dag ontmoeten wij elkaar buiten voor een gezellig samenzijn met eten, muziek en spelletjes voor jong en oud.

Expositie 100 jaar Rosehaghe
Hiervoor zoeken we verhalen of tastbare herinneringen in de vorm van foto s en memorabilia van de wijk en de bewoners van vroeger en van nu!

Uitgave Courant
Deze krant valt 2-maandelijks bij u in de bus en informeert u over aankomende activiteiten afgewisseld met opmerkelijke oude verhalen.

Glossy Rosehaghe.
Dit tijdschrift geeft u een kijkje in de wijk zoals die nu is. Het is gericht op het kennismaken met de bewoners en hun fijne woonomgeving.